طرز تهیه سالاد اندونزی؛ سالادی که نباید از آن غافل شد-راهبرد معاصر

طرز تهیه سالاد اندونزی؛ سالادی که نباید از آن غافل شد

سالاد یکی از مواد غذایی است که در کنار غذای اصلی یا به عنوان یک وعده غذای سبک سرو می‌شود. سالاد‌ها با انواع سبزیجات مختلف و در برخی موارد، از کالباس، مرغ پخته و … تهیه می‌شود. یکی از سالاد‌های خوشمزه بین المللی سالاد اندونزی است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 05
کد خبر: ۱۲۰۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، سالاد یکی از مواد غذایی است که در کنار غذای اصلی یا به عنوان یک وعده غذای سبک سرو می‌شود. سالاد‌ها با انواع سبزیجات مختلف و در برخی موارد، از کالباس، مرغ پخته و … تهیه می‌شود. یکی از سالاد‌های خوشمزه بین المللی سالاد اندونزی است.

این سالاد را می‌توان حتی جایگزین یک وعده غذا کرد. در این سالاد، علاوه بر کلم و ذرت و نخود، از ژامبون نیز استفاده شده است. این سالاد به دلیل وجود کلم و هویج دارای فیبر زیادی است که می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی رژیمی عالی نیز عمل کند.


نازک رشته‌ای خرد کردن کلم‌ها باعث زیبا و شکیل‌تر شدن سالاد شما میشود. نخود فرنگی‌ها را اگر تازه پاک کرده اید بشورید و در قابلمه‌ای آب بریزید و کمی نمک بپاشد و ۱۰ دقیقه بگذارید با حرارت متوسط خوب پخته شود.

سالاد اندونزی یکی از معروف‌ترین و خوشمزه‌ترین سالاد‌های کشور اندونزی است که به خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است.

مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی:

هویج ۲ عدد
خیارشور ۴ عدد
ذرت نصف پیمانه
کالباس نصف پیمانه
کلم برگ قرمز ۱ پیمانه
کلم برگ سفید ۲ پیمانه
نخود فرنگی نصف پیمانه
سس مایونز نصف پیمانه
کشمش پلویی به اندازه دلخواه
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

از طعم این سالاد غافل نشوید، سرتان کلاه رفته

طرز تهیه و دستور پخت سالاد اندونزی:

۱. ابتدا هویج‌ها را بخارپز می‌کنیم به این صورت که یک قابلمه و یک آبکش فلزی انتخاب می‌کنیم که آبکش کاملا در داخل قابلمه قرار نگیرد بلکه لبه‌های آبکش روی لبه‌های قابلمه بیفتد سپس در قابلمه ۱الی ۲ لیوان اب میریزیم و صبر می‌کنیم تا بجوش بیاید

۲. بعد آبکش فلزی را روی قابلمه قرار می‌دهیم (دقت کنید آب داخل قابلمه نباید با آبکش فلزی برخورد کند، چون دیگر میشود هویج آبپز نه بخار پز) و هویج‌ها را سالم و یا از وسط نصف می‌کنیم و در آبکش قرار می‌دهیم و در قابلمه را می‌گذاریم تا هویج با بخار آب قابلمه پخته شود.

۳. ما هویج‌ها را بخارپز می‌کنیم تا فیبر موجود در آن حفظ شود. برگ کلم‌های سفید و قرمز را می‌شوییم و روی تخته ریز با برش‌های نازک و رشته‌ای خرد می‌کنیم و یا با رنده قسمت درشت یا ریز آن رنده می‌کنیم.

۴. نازک رشته‌ای خرد کردن کلم‌ها باعث زیبا و شکیل‌تر شدن سالاد شما میشود. نخود فرنگی‌ها را اگر تازه پاک کرده اید بشورید و در قابلمه‌ای آب بریزید و کمی نمک بپاشد و ۱۰ دقیقه بگذارید با حرارت متوسط خوب پخته شود.

۵. ذرت را نیز مانند نخود فرنگی در شیر جوش بریزید با کمی آب می‌گذاریم به مدت ۵ دقیقه بپزد. در کاسه‌ای بزرگ کلم سفید و قرمز خرد شده را به همراه ذرت و نخود فرنگی کنسروی یا پخته شده می‌ریزیم

۶. هویچ‌های بخار پز شده را روی مواد رنده می‌کنیم. خیار شور‌ها را در ظرفی می‌گذاریم و با رنده قسمت متوسط و یا بزرگ آن رنده می‌کنیم تا در سالاد مشخص باشد و آب اضافه آن را خارج می‌کنیم به مواد داخل کاسه می‌افزاییم

۷. کالباس را نیز با قسمت درشت رنده می‌کنیم و یا روی تخته با چاقو نازک و رشته‌ای برش می‌دهیم و به همراه کشمش پلویی به مواد سالاد اضافه می‌کنیم و نمک، فلفل سیاه و سس مایونز با مواد مخلوط می‌کنیم تا کاملا با سس آغشته شود

۸. مواد را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و سلفون می‌کشیم و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا خنک شود./برترین‌ها

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار